Nieuwsberichten archief

15 april : Algemene Ledenvergadering

Op zondag 15 april 2018 houdt de LVWCN haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze zal worden gehouden bij Audi dealer Zenna, Florijnweg 35, 6883 JN Velp (bedrijventerrein De Beemd). Het bestuur nodigt alle leden van harte uit de vergadering bij te wonen. Voor koffie en een broodje bent u welkom vanaf 11.00 uur. De vergadering is van 12.00 tot 13.30 uur.
meer informatie
 

Ruimte voor nieuw, jong elan in het LVWCN-bestuur!

Ruimte voor nieuw, jong elan in het LVWCN-bestuur!
Bestuur LVWCN

Nee, ze hebben zich de afgelopen weken nog niet bij Cor en Gerrie Rutte, de beide voorzitters, aangemeld. Maar ze zijn er ongetwijfeld! Met een paar uur in de week geeft u onze club een inspirerende inhoudelijke boost! Onze club verdient dat! Wij als bestuur roepen daarom juist de jongeren en iets oudere jongeren op om te reageren. Dit vooral om frisse ideeën en handelswijze in te brengen.

Tijdens de laatste bestuursvergadering hebben zowel onze secretaris (Sjoerd Bloemkolk) als onze PR man (Lex van Garderen) te kennen gegeven hun termijn niet te zullen verlengen. Dat vinden we spijtig. Hun kennis en enthousiasme zullen wij als bestuur zeker gaan missen.

Tegen die achtergrond doen we daarom als bestuur een oproep richting leden die voor deze bestuursfuncties belangstelling hebben en zich hiervoor beschikbaar willen stellen. Geïnteresseerden kunnen zich voor meer inhoudelijke informatie met mij als voorzitter contact opnemen. Beide functies dragen in zeer belangrijke mate bij aan de beeldvorming naar buiten toe van de LVWCN als grote landelijke luchtgekoelde oldtimer club.

- De functie van secretaris geeft vorm aan de communicatie tussen de vele groepen in onze club. Daarnaast vervult hij/zij een belangrijke ondersteunende rol voor ons als voorzitters. Verder is het notuleren en uitwerken van vergaderingen en verslagen een taak. Meer informatie

- De functie van Pr man/vrouw is het promoten van de club op evenementen en het verzorgen en beheren van materialen op evenementen waar de club aanwezig is. Ook een zeer belangrijke taak is het beheren van advertenties in de Luchtboxer. Werving en continuering van advertenties, alsmede financiële controle op betalingen zijn een belangrijke pijler voor ons clubblad.
De uiteindelijke beslissing over de invulling van de vacatures zal in de komende ALV op 15 april 2018 middels stemming plaatsvinden. Wij als bestuur verwelkomen uw aanmelding als kandidaat graag!

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om ook twee andere vacatures onder uw aandacht te brengen:

- Regioleider voor West-Nederland
Al jaren heeft Mart Bijwaard deze taak op zich genomen en bekende activiteiten als ritten en voorjaarsweekenden samen met anderen georganiseerd. Mart heeft aangegeven dat hij de taak graag aan een ander wenst over te dragen.

- Assistent Magazijn coördinator
Erelid Wim Brooymans is al vele jaren het gezicht in onze club als Magazijnbeheerder. Hij is nog steeds heel actief en vol luchtgekoelde passie. Voor hem geldt eigenlijk ook dat leeftijd een rol gaat spelen en dat hij graag iemand naast zich wil hebben om aan overdracht van kennis en beheer te gaan doen. Het aansturen van het Magazijnteam, het bewaken van de financiën van de aan- en verkopen, en de aanwezigheid bij de openstellingen zijn bij deze functie de belangrijkste taken.

Voor alle functies kunt u met ons als voorzitters contact opnemen via e-mail: voorzitter@lvwcn.nl
Met vriendelijke groet, Cor en Gerrie Rutte
 

5 augustus : Kleine Raampjes Dag

Luchtgekoelde bijeenkomst in Laren (NH)
meer informatie
 

9 juni : Ommetje Duitsland

Rit door Nederland en Duitsland. Start bij Hotrod in Doesburg
meer informatie
 

17 maart : Snertrit

Ook dit jaar gaan we het uithoudingsvermogen van uw VW en zijn chauffeur op de proef stellen. We gaan een leuke rit rijden in het land van Maas en Waal. Een dun bevolkt gebied waar water en dijken een grote rol spelen.
meer informatie
 

26 / 29 april : Voorjaarsbijeenkomst

Locatie: Geraardsbergen, België
Je kunt nu inschrijven!
meer informatie
 

22 / 24 juni : Midzomer jubileum weekend

2018 is het jaar dat de LVWCN alweer 45 jaar bestaat. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! We hebben daarom van 22 t/m 24 juni 2018 een weekend gepland, en wel bijna op het middelpunt van Nederland.
meer informatie
 

6 & 7 januari : Aircooled Winterfest

Ook dit jaar kun je weer genieten de mooiste Volkswagens op het podium, de onderdelenmarkt met swapmeet, VW specialisten met het mooiste Kever aanbod, een showpaddock buiten met honderden Kevers en Bussen, workshops en tal van merkenclubs (waaronder natuurlijk de LVWCN)
meer informatie
 

4 november : Technische dag en Magazijn open

Het magazijn in Terheijden is open van 10.00 tot 14.00 uur.
meer informatie
 

18 / 31 augustus : Tour van de 20e eeuw

De volgende grote buitenlandse reis staat voor 2018 op het programma. Ook dan gaan we weer naar de Alpen, niet die in Oostenrijk of Italië, maar in Frankrijk!
meer informatie
 

28 oktober : Taxatiedag

Alleen clubleden kunnen zich aanmelden met een luchtgekoelde die op hun naam in het ledenbestand voorkomt. Het is altijd handig om bij eventuele schade te weten wat uw luchtgekoeld waard is middels het LVWCN (Fehac gecertificeerd!) taxatierapport. Wel is het zo dat we maar een bepaald aantal auto`s op deze dag kunnen taxeren. Als u wilt komen, meldt u zich op tijd aan, want vol is vol.
meer informatie
 

6 augustus : Kleine Raampjes Dag Laren

Een prachtige ontmoetingsplek voor ALLE luchtgekoelde VW`s. Er is een speciale vintage plek voor Ovalen, Karmann Ghia`s en Brillen.
meer informatie
 

29 oktober : Herfstrit

Zondag 29 oktober staat de jaarlijkse herfstrit van de luchtgekoelde VW club weer op het programma. Dit keer zetten we Zwolle op de kaart!!! We starten midden in het centrum van deze prachtige Hanzestad en wel op het Grote Kerkplein pal voor het Stadhuis.
meer informatie
 

7 oktober : AMES - LVWCN dag te Zwijndrecht

Locatie: AMES Zwijndrecht
meer informatie
 

22-24 september : Najaarsweekend / Lichtjesroute Eindhoven

Het leek het ons leuk om de Lichtjesroute te Eindhoven ook een keer met de LVWCN te rijden. Aangezien een avondrit wat lastiger is als je van ver komt, keren we na 3 jaar weer terug in de regio Eindhoven voor een clubweekend.
meer informatie
 

23-15 juni : Vintage VW show Hessisch Oldendorf

Eind juni is het weer zover. Voor de 7e keer alweer wordt dan het Internationale Volkswagen Veteranentreffen in Hessisch Oldendorf gehouden. Een must voor elke echte VW liefhebber!! Ze zullen dan ook weer van heinde en verre komen, en de schaarse hotelruimte in de omgeving zal weer helemaal volgeboekt zijn. Daarom is er voor LVWCN leden vast een optie genomen op 20 kamers in het Rattenfängerhotel Berkeler Warte aan de rand van de rattenvangerstad Hameln. Het hotel ligt op circa 10 km van Hessisch Oldendorf.
meer informatie
 

8 april : ALV en Open dag Magazijn

De jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt dit jaar gehouden in Terheijden.
Ook de clubshop is aanwezig!
meer informatie
 

29 april :Taxatiedag

Opnieuw wordt er dit jaar een taxatiedag in het voorjaar gehouden. En net als voorgaande jaren op de mooie locatie bij de familie Pannekoek in Wilp in de ruime garage waar we beschikking hebben over 2 hefbruggen. Het is bij eventuele schade belangrijk te weten wat uw luchtgekoelde nu echt waard is. Dit kan dan middels het LVWCN taxatierapport. (FEHAC gecertificeerd!)
meer informatie
 

2 juli : Twenterit

Uiteraard ontbreekt traditionele Twenterit ook dit jaar niet op onze evenementenkalender! Voor het achtste jaar achtereen gaan we ook dit jaar weer een rondrit uitzetten door het mooie Twente. Inmiddels zijn wij al weer druk aan de slag om een prachtige route uit te zetten door het mooie Twentse landschap.
meer informatie
 

22 april : Lente rit Noord-Holland

Eind april / begin mei kleurt niet alleen de Keukenhof zich met de mooiste voorjaarstinten, maar óók (en feitelijk nog véél overvloediger) de kop van Noord-Holland! Dat gaan we van zeer nabij meemaken.
meer informatie
 

Afscheid Ankie Pannekoek

Het bestuur van de LVWCN heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Ankie Pannekoek. Zij was een actief lid van onze club. Gedurende negen jaar hebben zij en Harry de redactie van de Luchtboxer verzorgd. Later is Ankie zes jaar voorzitter van de vereniging geweest. We wisten wel dat Ankie al geruime tijd ernstig ziek was, maar uiteindelijk is haar overlijden voor velen toch nog onverwacht snel gekomen. Ankie is slechts 58 jaar geworden.
In De Luchtboxer 2/2017 komt een aanvullend artikel.

Op vrijdagavond 27 januari 2017 vanaf 19.00 uur is er gelegenheid tot condoleren bij De Lindeboom,
Lindeboomseweg 1 A, 7433 BH Schalkhaar.

De crematie zal plaatsvinden op zaterdag 28 januari om 11.00 uur in Uitvaartcentrum Steenbrugge,
Raalterweg 27-29, 7431 PA Diepenveen.
meer informatie
 

2 / 5 juni : Voorjaarsbijeenkomst, Midwolda, Groningen

Een extra lang weekend in Groningen. Zondag en maandag gaan we naar een oldtimer vliegshow in het Oostwold. Dit is een pinkster vliegshow die elke 2 jaar wordt georganiseerd.
meer informatie
 

7 mei : Hang `m d`r aan! Alphen aan den Rijn

Bijeenkomst voor LVWCN-mobielen met aanhanger. Onderdeel van het programma is een toertocht van 55 km langs een aantal iconische bouwwerken en locaties.
meer informatie