Nieuwsberichten archief

22 / 24 juni : Midzomer jubileum weekend

2018 is het jaar dat de LVWCN alweer 45 jaar bestaat. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! We hebben daarom van 22 t/m 24 juni 2018 een weekend gepland, en wel bijna op het middelpunt van Nederland.
meer informatie
 

6 & 7 januari : Aircooled Winterfest

Ook dit jaar kun je weer genieten de mooiste Volkswagens op het podium, de onderdelenmarkt met swapmeet, VW specialisten met het mooiste Kever aanbod, een showpaddock buiten met honderden Kevers en Bussen, workshops en tal van merkenclubs (waaronder natuurlijk de LVWCN)
meer informatie
 

4 november : Technische dag en Magazijn open

Het magazijn in Terheijden is open van 10.00 tot 14.00 uur.
meer informatie
 

18 / 31 augustus : Tour van de 20e eeuw

De volgende grote buitenlandse reis staat voor 2018 op het programma. Ook dan gaan we weer naar de Alpen, niet die in Oostenrijk of Italië, maar in Frankrijk!
meer informatie
 

26 / 29 april : Voorjaarsbijeenkomst

Locatie: Geraardsbergen, België
meer informatie
 

28 oktober : Taxatiedag

Alleen clubleden kunnen zich aanmelden met een luchtgekoelde die op hun naam in het ledenbestand voorkomt. Het is altijd handig om bij eventuele schade te weten wat uw luchtgekoeld waard is middels het LVWCN (Fehac gecertificeerd!) taxatierapport. Wel is het zo dat we maar een bepaald aantal auto`s op deze dag kunnen taxeren. Als u wilt komen, meldt u zich op tijd aan, want vol is vol.
meer informatie
 

6 augustus : Kleine Raampjes Dag Laren

Een prachtige ontmoetingsplek voor ALLE luchtgekoelde VW`s. Er is een speciale vintage plek voor Ovalen, Karmann Ghia`s en Brillen.
meer informatie
 

29 oktober : Herfstrit

Zondag 29 oktober staat de jaarlijkse herfstrit van de luchtgekoelde VW club weer op het programma. Dit keer zetten we Zwolle op de kaart!!! We starten midden in het centrum van deze prachtige Hanzestad en wel op het Grote Kerkplein pal voor het Stadhuis.
meer informatie
 

7 oktober : AMES - LVWCN dag te Zwijndrecht

Locatie: AMES Zwijndrecht
meer informatie
 

22-24 september : Najaarsweekend / Lichtjesroute Eindhoven

Het leek het ons leuk om de Lichtjesroute te Eindhoven ook een keer met de LVWCN te rijden. Aangezien een avondrit wat lastiger is als je van ver komt, keren we na 3 jaar weer terug in de regio Eindhoven voor een clubweekend.
meer informatie
 

23-15 juni : Vintage VW show Hessisch Oldendorf

Eind juni is het weer zover. Voor de 7e keer alweer wordt dan het Internationale Volkswagen Veteranentreffen in Hessisch Oldendorf gehouden. Een must voor elke echte VW liefhebber!! Ze zullen dan ook weer van heinde en verre komen, en de schaarse hotelruimte in de omgeving zal weer helemaal volgeboekt zijn. Daarom is er voor LVWCN leden vast een optie genomen op 20 kamers in het Rattenfängerhotel Berkeler Warte aan de rand van de rattenvangerstad Hameln. Het hotel ligt op circa 10 km van Hessisch Oldendorf.
meer informatie
 

8 april : ALV en Open dag Magazijn

De jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt dit jaar gehouden in Terheijden.
Ook de clubshop is aanwezig!
meer informatie
 

29 april :Taxatiedag

Opnieuw wordt er dit jaar een taxatiedag in het voorjaar gehouden. En net als voorgaande jaren op de mooie locatie bij de familie Pannekoek in Wilp in de ruime garage waar we beschikking hebben over 2 hefbruggen. Het is bij eventuele schade belangrijk te weten wat uw luchtgekoelde nu echt waard is. Dit kan dan middels het LVWCN taxatierapport. (FEHAC gecertificeerd!)
meer informatie
 

2 juli : Twenterit

Uiteraard ontbreekt traditionele Twenterit ook dit jaar niet op onze evenementenkalender! Voor het achtste jaar achtereen gaan we ook dit jaar weer een rondrit uitzetten door het mooie Twente. Inmiddels zijn wij al weer druk aan de slag om een prachtige route uit te zetten door het mooie Twentse landschap.
meer informatie
 

22 april : Lente rit Noord-Holland

Eind april / begin mei kleurt niet alleen de Keukenhof zich met de mooiste voorjaarstinten, maar óók (en feitelijk nog véél overvloediger) de kop van Noord-Holland! Dat gaan we van zeer nabij meemaken.
meer informatie
 

Afscheid Ankie Pannekoek

Het bestuur van de LVWCN heeft bedroefd kennis genomen van het overlijden van Ankie Pannekoek. Zij was een actief lid van onze club. Gedurende negen jaar hebben zij en Harry de redactie van de Luchtboxer verzorgd. Later is Ankie zes jaar voorzitter van de vereniging geweest. We wisten wel dat Ankie al geruime tijd ernstig ziek was, maar uiteindelijk is haar overlijden voor velen toch nog onverwacht snel gekomen. Ankie is slechts 58 jaar geworden.
In De Luchtboxer 2/2017 komt een aanvullend artikel.

Op vrijdagavond 27 januari 2017 vanaf 19.00 uur is er gelegenheid tot condoleren bij De Lindeboom,
Lindeboomseweg 1 A, 7433 BH Schalkhaar.

De crematie zal plaatsvinden op zaterdag 28 januari om 11.00 uur in Uitvaartcentrum Steenbrugge,
Raalterweg 27-29, 7431 PA Diepenveen.
meer informatie
 

2 / 5 juni : Voorjaarsbijeenkomst, Midwolda, Groningen

Een extra lang weekend in Groningen. Zondag en maandag gaan we naar een oldtimer vliegshow in het Oostwold. Dit is een pinkster vliegshow die elke 2 jaar wordt georganiseerd.
meer informatie
 

7 mei : Hang `m d`r aan! Alphen aan den Rijn

Bijeenkomst voor LVWCN-mobielen met aanhanger. Onderdeel van het programma is een toertocht van 55 km langs een aantal iconische bouwwerken en locaties.
meer informatie
 

18 maart : Snertrit

Een rit door het Rivierengebied. Ideaal om uw VW na de winterslaap weer te laten wennen aan het nieuwe seizoen en misschien ook alvast te testen voor bijvoorbeeld de Mille Miglia rit.
meer informatie
 

Mei 2017 : In het spoor van de Mille Miglia

Een rondrit in Italie met bezoek aan de Mille Miglia
meer informatie
 

Word nu lid met korting!

De contributie wijzigt per 1 januari 2017 : Hoofdlid: € 35,- (inschrijfgeld: € 7,50) Gezinslid: € 10,-

Najaarsactie : als je tussen 1 oktober en 31 december lid wordt betaal je nog het lagere 2016 tarief en is 2017 GRATIS inbegrepen!


 

30 oktober : Herfstrit

Zondag 30 oktober a.s. is het weer zover: de traditionele Herfstrit van regio Oost
meer informatie
 

1 oktober : Taxatiedag

Alleen clubleden kunnen zich aanmelden met een luchtgekoelde die op hun naam in het ledenbestand voorkomt. Het is altijd handig om bij eventuele schade te weten wat uw luchtgekoelde waard is middels het LVWCN (Fehac-gecertificeerde) taxatierapport. Wel is het zo dat we maar een bepaald aantal auto`s op deze dag kunnen taxeren. Meldt u zich daarom op tijd aan, want vol-is-vol!
meer informatie
 

11 september : Rondrit Friesland

Op zondag 11 september vanaf 11.30 uur is iedereen van harte welkom voor een rondrit door het fraaie Friese landschap. Vertrek is vanaf Hotel Tjaarda te Heerenveen.
meer informatie
 

22 oktober : Technische dag en Magazijn open

Meer info via het clubblad
meer informatie
 

16 oktober : Idee├źnrit

Om te inventariseren welke leuke en goede ideeën er leven onder alle clubleden organiseren wij op 16 oktober as. de Ideeënrit. Start : Porsche Classic Center Gelderland
meer informatie
 

23/25 september : Najaarsweekend

Midden in het Limburgse Heuvelland hebben wij camping Cottesserhoeve (in het buurtschap Cottessen, gemeente Vijlen) uitgekozen om als uitvalsbasis te dienen. De camping ligt rustig, biedt een fraai uitzicht en beschikt over voldoende voorzieningen om te overnachten (naast kampeerplaatsen ook stacaravans). Ook is er een aparte ruimte beschikbaar voor het houden van bijeenkomsten.
meer informatie
 

14 mei : Taxatiedag

Het is bij eventuele schade belangrijk te weten wat uw luchtgekoelde nu echt waard is. Dit kan dan middels het LVWCN taxatierapport (FEHAC gecertificeerd!).
meer informatie
 

10 juli : Twenterit

Inmiddels zijn wij al weer druk aan de slag om speciaal voor de LVWCN een prachtige route uit te zetten door het mooie Twentse landschap. Details zijn op dit moment nog niet bekend, maar uiteraard gaan we weer op zoek naar de mooiste plekjes in Noord en Oost Twente.
meer informatie
 

18 juni : Jubileumrit 50-jarigen (1966-2016)

Op zaterdag 18 juni a.s. organiseren wij een jubileumdag voor alle Volkswagens die dit jaar 50 jaar zijn geworden of gaan worden. Tussen 10:00 uur en 10:30 uur bent u van harte welkom op de parkeerplaats van `t Nije Hemelriek in Gasselte, waar de auto`s naar geboortedatum opgesteld zullen gaan worden. Na een officieel welkom met koffie en iets lekkers is er de gelegenheid om met elkaar bij te praten, de auto`s te bewonderen en foto`s van de line-up te maken.
meer informatie
 

7 augustus : Kleine raampjes dag Laren

Zondag 7 augustus 2016 dan is het zover een geheel nieuw en sfeervol evenement in het gezellige dorp Laren bij Hilversum. Midden in het dorp is er een groot parkeerterrein voor 200 auto`s, een prachtige ontmoetings plek voor ALLE luchtgekoelde VW`s. Er komt een speciale vintage plek voor Ovalen, Karmann Ghia`s en brillen. Gezellige Dixieland loopband, Podium presentatie, enz.
meer informatie
 

5 / 8 mei : Voorjaarsweekend Teutoburger Wald (D)

Het Voorjaarsweekend 2016 wordt gehouden bij onze oosterburen in de omgeving van het mooie Teutoburger Wald (net onder Osnabrück = dus vlak over de Nederlandse grens). Het Teutoburger Wald is een prachtig natuurparkgebied in combinatie met meerdere typisch Duitse vakwerkhuisstadjes, veel kastelen en nog veel meer.
De inschrijving is inmiddels geopend!
meer informatie